Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Poziv interesentom za nakup zazidalnih parcel v Lokavcu in Dobravljah

Dobra novica za vse, ki razmišljate o gradnji nove hiše. Občina Ajdovščina bo predvidoma v mesecu septembru objavila javno dražbo za prodajo večjega števila zazidalnih parcel, namenjenih gradnji individualnih stanovanjskih hiš. Parcele se nahajajo na območju Lokavca in Dobravelj.

Kot poroča spletna stran Občine Ajdovščina vabijo vse interesente, ki se zanimate za nakup zazidalnih parcel, da svoje zanimanje izkažete tako, da najkasneje do 7. avgusta 2020 po pošti na naslov Občina Ajdovščina, Cesta 5. maja 6 a, 5270 Ajdovščina, ali na e-mail naslov obcina@ajdovscina.si pošljete sporočilo z zadevo: »Izkaz interesa za nakup zazidalne parcele«.

Sporočilo mora vsebovati naslednje podatke:

- Ime in priimek interesenta

- Kontaktno telefonsko številko in e-mail

- Kraj in številko parcele, za katero ste zainteresirani

Z vsemi interesenti bodo po prejetih odzivih opravili individualne razgovore, kjer bodo predstavili možnosti in obrazložili tudi sam postopek nakupa zazidalnih parcel preko javne dražbe. Podrobnosti o lokacijah in velikostih posameznih parcel najdete na spodnjih slikah.

Poizvedba je zgolj informativne narave in ne predstavlja rezervacije za najem ali nakup zazidalnih parcel. Z izkazom interesa soglašate, da Občina Ajdovščina za namen analize zbira, obdeluje in hrani posredovane osebne podatke. Za osebne podatke se v tem pozivu štejejo: ime in priimek, elektronski naslov ter telefonska številka.

Razpoložljive parcele v Dobravljah

Razpoložljivi parceli v Lokavcu

Lokacija parcel v Dobravljah

Lokavec

 

* Vir in fotografije: Občina Ajdovščina

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice

Kolofon