Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Nagradna igra: Od kod okusi tvoji?

Poletje je najboljši čas za sladoled in najboljši sladoled je doma v Ajdovščini. To so seveda LEONE sladoledi, ki vas ponovno vabijo k sodelovanju v nagradni igri. Reši hiter nagradni kviz, izberi destinacijo in sodeluj v žrebu za glamping razvajanje v Medeni vasi. Vabljeni k sodelovanju.

Sladoled LEONE ti v teh težkih časih COVID – 19 vsak teden zaupa nove skrite kotičke, ki jih enostavno moraš odkriti. Reši hiter nagradni kviz, izberi destinacijo in sodeluj v žrebu za:

  • 1 x glamping razvajanje v Medeni vasi in
  • 15 x paket sladoledov LEONE

Obišči https://okusi.leoneicecream.com/ in sodeluj v nagradni igri!

 

Aktivnost poteka od 13.7. do 16.8. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Podrobnejše informacije o nagradni igri preberite na okusi.leoneicecream.com. Vse slike so simbolične. Organizator nagradne igre je Podjetje Leone – Incom d.o.o., Tovarniška cesta 6A, 5270 Ajdovščina.

Naj še spomnimo, da se je LEONE v letu 2019 uspešno predstavil, kot znamka sladoledov, ki s svojo navdihujočo drznostjo spreminjajo pravila v kategoriji sladoledov. Kot pravijo v podjetju Incom LEONE, s svojimi kreativnimi sladoledi navdihujejo ljudi in jim stojijo ob strani ob soočanju z vsakodnevnimi zagatami.

Odkrij LEONE, odkrij Slovenijo – LEONE, Sladoled, stopi izletniške skrbi

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #oglas, #poletje

Kolofon