Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Na voljo peta številka tiskane izdaje Lokalnih Ajdovščina

Danes ali pa jutri boste občani in občanke Ajdovščine v poštne nabiralnike prejeli peto tiskano izdajo Lokalnih Ajdovščina. Le ta na 56-ih straneh znova prinaša vrsto zanimivih vsebin, kup intervjujev, kolumen in predstavitev posameznikov ter organizacij. Uživajte v branju.

Tokratna peta tiskana izdaja brezplačnika Lokalne Ajdovščina vam na 56-ih straneh postreže z zanimivimi vsebinami. Opravili smo intervju z novinarjem in pisateljem Boštjanom Videmškom, zanimivih trideset let trgovskega podjetja Fama je predstavil Aleksander Lemut, o dogajanju na Osnovni šoli Šturje pa je spregovorila ravnateljica Lea Vidmar. Pestro športo pot nam je zaupal Aleksander Lapajne, o rokometu in še marsičem pa sta spregovorili tudi Špela Arnič ter Nuša Fegic.

V tokratni številki Lokalnih Ajdovščina boste izvedeli vse kar morate vedeti o temeljiti prenovi ajdovske Kastre, influensersko življenje vam predstavlja družina Grilc & Kaludjerović, ne manjkajo pa niti kolumne, ki so jih tokrat prispevale Petra Brecelj, Katja Kralj in Urška Podojstršek. Pa še marsikaj drugega se skriva v tudi tokrat vsebinsko polni in raznovrstni številki Lokalnih Ajdovščina.

Želimo vam obilo užitka ob branju, znova pa se ponovno beremo že v mesecu decembru.

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice

Kolofon