Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

V Ajdovščini bo znova na sporedu Izmenjevalnica

Dragi podporniki čistega planeta. Znova vas vabimo, na dogodek namenjen izmenjevi oblačil, obutve in drugih predmetov, ki bo v Ajdovščini, v soboto, 17. novembra 2020, med 9. in 12. uro. Tokratna izmenjevalnica bo potekala brez izmenjave semen, sadik in potaknjencev.

Tokratna izmenjevalnica bo zaradi razmer potekala malce drugače kot doslej. Lahko prinesete oblačila, obutev in druge predmete, ki pa bodo šli v karanteno. Izberete lahko katerokoli oblačilo, obutev, predmet, ki se že nahaja v skladišču. Zato priporočamo, da le pridete, si izberete, kar vam je všeč, svoja oblačila pa prihranite za naslednjo izmenjevalnico.

Dobrodošli vsi, ki bi radi svoja oblačila, posteljnino, obutev, modne dodatke ipd. izmenjali in tako osvežili svoje garderobne omare ter naredili nekaj dobrega v skrbi za okolje, ki ga tekstilna industrija vse preveč bremeni z odpadki. Vabljeni, da zamenjate svoja oblačila, ki ste se jih naveličali. V poštev pridejo cela, oprana, nepoškodovana oblačila, obutev, ki jih bo lahko nosil za vami vsak.

Sobota, 17.oktober, 2020, med 09. in 12. uro - skladišče Rdečega križa Ajdovščina, pri letališču (v prostorih Regijskega skladišča Civilne zaščite), Goriška 79. Izmenjevalnica poteka vsako 3. soboto v mesecu.

 

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #dobrodelnost

Kolofon