Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Postani član družine Leone in soustvarjaj najboljši sladoled na svetu

Ajdovski Incom LEONE je največji proizvajalec sladoleda in čokolade v Sloveniji in je po svojih inovativnih izdelkih prepoznan po celem svetu. Pred kratkim je za svojo inovacijo na področju kornetov, Rose Cone LEONE, prejel Regionalno priznanje Gospodarske zbornice Slovenija za najboljše inovacije v Severnoprimorski regiji. Za isti izdelek se je podjetje uvrstilo med 10 finalistov velikega mednarodnega tekmovanja SIAL na Kitajskem ter dobilo zlato medaljo prestižne organizacije DLG v Nemčiji.

Za nadaljnje uspehe pa potrebujejo tudi vašo pomoč. Zaradi hitre rasti in povečevanja proizvodnih zmogljivosti iščejo nove sodelavce, ki bodo pomagali soustvarjati to sladoledno zgodbo brez meja. Podjetje je mednarodno usmerjeno, stabilno, hitro rastoče in tako odlična karierna priložnost ter izziv za iskalce dolgoročne zaposlitve. Trenutno v podjetju iščejo tako operativne kot vodilne kadre za proizvodnjo in hladilnico. Podjetju so ključnega pomena za uspeh pozitivna energija, prijateljski medosebni odnosi in grajenje povezane »družine LEONE«. Iskalcem zaposlitve ponujajo stabilno zaposlitev, konkurenčno plačilo, urejene in varne delovne pogoje, urejen delovni čas in fiksne izmene ter odličen topel obrok v restavraciji LEONE Panorama. Bodoči sodelavci imajo tudi široke možnosti napredovanja ter osebnostne in karierne rasti v tehnološko močno razvitem okolju.

V naslednjih letih podjetje načrtuje obširne investicije v novo skladišče, novo postavljeno tovarno čokolade ter v izgradnjo procesov v okviru Tovarna 4.0., ki bo procese v podjetju še modernizirala in optimizirala ter jih tako naredila zaposlenim bolj prijazne.

Prijavite se lahko na spletnem portalu MojeDelo, kjer je dostopnih tudi več informacij glede razpoložljivih delovnih mest.

Pridružite se družini LEONE!

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo, #oglas

Kolofon