Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

EURO NINE - Nepremičninska agencija za zadovoljne stranke

Ajdovščina je od začetka leta 2017 bogatejša za nepremičninsko agencijo EURO NINE, ki stranke sprejema v svoji poslovalnici v kompleksu C2, natančneje na Goriški cesti 23. V vseh teh letih iz poslovalnice odhaja vse več zadovoljnih strank, ki jim zaupajo nakup, prodajo ali upravljanje svoje nepremičnine. V agenciji aktivnost nepremičninskih posrednic opravljajo tri agentke, ki imajo poleg veljavne licence za opravljanje storitev posredništva pri prometu tudi pravno izobrazbo.

Agentke se poleg tega medsebojno dopolnjujejo. Direktorica Nina Bračko Colja večinoma prevzema posredništvo in upravljanje zahtevnejših poslovnih in stanovanjskih nepremičnin. Njena bogata kariera v podjetništvu in gospodarstvu, ji poleg številnih že izvedenih lastnih investicijskih projektov, daje znanje in izkušnje, s katerimi lahko zadovolji želje še tako zahtevne stranke. V agenciji poleg nje deluje še strokovnjakinja za nepremičninsko pravo in magistrica prava, ki se prav tako lahko pohvali z bogatimi izkušnjami v gospodarstvu, poleg nepremičninskega posredovanja piše tudi pravna mnenja  in prispevke iz področja nepremičninske zakonodaje in vam nudi tudi pravno svetovanje na različnih področjih. Tretja agentka pa je najbolj terensko aktivna agentka v agenciji. Natančna, prilagodljiva in vedno na voljo, svoje urnike prilagaja še tako zaposlenim strankam in vam oglede nepremičnin, ki vas zanimajo, zagotovi v čim krajšem času. Njihova pisarna je za stranke odprta po dogovoru, saj so zaradi velikega števila nepremičnin večinoma na terenu, so pa vedno dosegljive na telefonih, mailu ali preko njihove spletne in FB strani. In kaj jih v množici nepremičninskih agencij dela drugačne? Storitve izvajajo na najvišjem nivoju, zato lahko svojim strankam in partnerjem ponudijo le najboljše. Velja izpostaviti, da niso fokusirani na takojšnjo prodajo pod ceno, temveč se vsakič trudijo doseči želeno ceno prodajalca. To mogoče res terja več časa, srečanj in usklajevanj, vendar je ves trud na koncu poplačan z zadovoljstvom vseh sodelujočih. Temelj njihove strokovne in kvalitetne izvedbe storitev je temeljit pregled pravnega in dejanskega stanja nepremičnine, ki ga opravijo pred oglaševanjem in prodajo. Držijo se načela, da kupec prejme pravno popolno nepremičnino, ki ima urejeno zemljiškoknjižno in katastrsko stanje, urejen dostop in  veljavno gradbeno in uporabno dovoljenje. Svetujejo in posredujejo pa tudi pri prodaji novogradenj, ki se zaradi kompleksnega postopka, mnogih vpletenih strank in njihove pogoste neizkušenosti ter časovne komponente uvrščajo med bolj tvegane nakupe.

Dodano vrednost vsekakor vidijo tudi v bogatem naboru dodatnih storitev. Nakup ali prodaja nepremičnine ni nekaj vsakodnevnega, in postopek pogosto terja veliko poti. V podjetju EURO NINE vas vodijo skozi celoten proces, saj poleg nepremičninskega, ponujajo tudi svetovanje na finančnem, pravnem in davčnem področju. Na enem mestu tako lahko dobite vse od analize upravičenosti investicij pa do priporočil poslovnih partnerjev za gradnjo ali prenovo. V njihovi pisarni lahko pri prenosu lastništva nepremičnine uredite tudi zamenjavo dobavitelja električne energije in zemeljskega plina.

Zaupajte prodajo ali nakup vaše nepremičnine strokovnjakom  agencije EURO NINE in se izognite leporečju in obljubam ter jih zamenjajte za trdnost in predvidljivost. Naj bo vaša življenjska odločitev strokovno podprta in varna. Več informacij lahko najdete na njihovi spletni strani www.euronine.eu.

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo, #oglas

Kolofon