Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Izposoja in vračilo knjig je mogoče tudi v teh dneh

Med številne ukrepe in prepovedi za zajezitev koronavirusa je slovenska vlada uvrstila tudi zaprtje knjižnic, a vseeno dopustila izjemo pri brezstičnem vračilu in izposoji knjig. Lavričeva knjižnica v Ajdovščini deluje po izredem urniku in še naprej omogoča branje in izposojo knjig, tudi v Podnanosu, Vipavi in Dobravljah.

Lavričeva knjižnica Ajdovščina deluje tudi v tem tednu, a seveda z zaprtimi vrati za obiskovalce. Prevzem izključno naročenega ali rezerviranega gradiva je mogoč le v času izrednega urnika – ob ponedeljkih in petkih, od 10. do 18. ure, ter ob torkih, sredah in četrtkih – od 9. do 16. ure.

Naročeno gradivo prevzamete na brezstičen način izven knjižnice ob upoštevanju vseh ukrepov in priporočil za preprečevanje širjenja okužbe.  Naročanje gradiva poteka preko telefona (05 3644250), elektronske pošte  (ajdovscina@ajd.sik.si) ali Cobiss sistema. Vračilo gradiva je mogoče na zunanjem knjigomatu, zamudnin se v tem času ne zaračunava. Poleg osrednje knjižnice so odprte tudi njene enote, v Podnanosu ob petkih od 12.–17. ure, v Vipavi ob sredah od 12.–17., v Dobravljah pa ob sobotah, od 8.–12. ure.

Vse obiskovalce Lavričeve knjižnice prosimo za strpnost in razumevanje pri omejenem načinu delovanja in prevzemu gradiva. Sledite tudi njihovi spletni strani za vse aktualne informacije.

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #literartura

Kolofon