Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Miklavževo obdarovanje zdravstvenih delavcev

Bližajo se praznični dnevi, polni veselja, pričakovanja, medsebojne solidarnosti. Na programu Popoldan na cesti so se odločili za izvedbo akcije Miklavž obdaruje zdravstvene delavce. Darila se že pridno nabirajo, a vabijo nove Miklavže, da se prijavijo in čim prej pošljejo ali dostavijo darilo na naslov Popoldan na cesti, Vipavska cesta 11, 5270 Ajdovščina. Poskrbeli bodo, da bodo darila prišla v prave roke!

Živimo v času, ko smo veseli, če že na daleč vidimo človeka, ki nam prisrčno maha in nam želi lep dan. Obraz je zakrit, a gesta telesa nam kaže veselje, da nas vidi. Približuje pa se čas, ko smo veseli še tako skromne pozornosti, darilca, ki nam polepša dan. In tudi letos se bomo potrudili, da bo tako.

Ampak letos bo Miklavž obdaril posebne judi. Ljudi, ki se bojujejo v prvih vrstah, ljudi, ki rešujejo življenja s tem, da ogrožajo sebe in svoje družine. To je Ljubezen, to je Karitas. Zato vas vabimo, da pripravite skromno darilce, ga dostavite ali pošljete po pošti na naslov: Popoldan na cesti, Vipavska cesta 11, 5270 Ajdovščina do 1.12.2020.

Kako pripraviti darilo: - darilo naj bo v darilnih vrečkah, ker bomo vsako darilo skrbno pregledali

Kaj dati v vrečko?

- kavo, čaj,

- kaj sladkega,

- majhno darilce (skodelica, knjiga, kapa, šal, rokavice),- lepo misel,

- skratka nekaj, kar bi razveselilo tudi vas

Za lažjo organizacijo naprošajo, da izpolnite prijavnico, da bodo približno predvideli koliko daril bodo prijeli, da vedo koliko zdravstvenih ustanov bomo obdarili. Prijavnico najdete na tej povezavi.

 

* Naslovna fotografija: Pixabay

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #dobrodelnost

Kolofon