Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Pomagajte soustvariti praznično vzdušje v Vipavskem Križu

Na vrata trka december, ki že sam po sebi kar kliče k povezovanju med ljudmi. Navadno se zdi, da je takrat v zraku več pozitivnega pričakovanja, radosti in sreče. December je tudi čas, ko si Vipavski Križ nadene čarobno preobleko in v svoje gase privabi številne obiskovalce. Letos bo vse skupaj malce drugačne, a nič manj čarobno. Pridružite se.

Čeprav nam je letošnje leto postreglo s precejšnjim izzivom in nam je globalna pandemija življenje postavila na glavo, je svet okoli nas še vedno poln lepih, veselih in zabavnih trenutkov, ki jih je potrebno zaužiti v sedanjosti z mislijo na čas pred nami, ki ga želimo doživeti zdravi.  

Če smo celo leto neutrudno sledili naporni rutini in drugim izzivom, je zdaj čas, da se umirimo in v ospredje postavimo tisto, kar zares šteje. Čas za sebe in naše bližnje. Za utrjevanje medosebnih odnosov in zavedanje, da ni potrebno imeti, da bi se počutili celoviti.

S tem namenom vas Turistično društvo Vipavski Križ vabi, da skupaj z njimi soustvarite letošnje praznično vzdušje v čarobnem Vipavskem Križu. Glede na porast okužb na področju regije in zaostrovanje ukrepov v želji preprečevanja širjenja okužbe, si želijo, da se letos v še večji meri k razstavi prazničnih jaslic pridružite tisti, ki živite v naši občini. Zagotovo imate kakšne jaslice doma, lahko pa v prazničnem duhu kakšne ustvarite čisto sami. Prepustite se vzdušju, prav vsake bodo z veseljem in odprtim srcem sprejeli in tako odeli srednjeveško mestece v praznično odejo.

  Jaslice v Vipavskem Križu

Iz srca bodo veseli, če boste objavo delili med svoje prijatelje in jim pomagali doseči večje število ljudi. Za dodatne informacije so vam na voljo na telefonskih številkah 041 421 927 (Harij Bat) ter 041 514 906 (Vida Jejčič).

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #turizem, #kultura, #vipavskikriž

Kolofon