Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Vlog: Učenje na daljavo dijakov in dijakinj SŠ Veno Pilon

Spet je petek in spet je čas za našo novo vlog objavo. Tokrat precej aktualna tematika in sicer učenje na daljavo, s katerim si dnevno parajo živce mnogi učenci, dijaki, študentje, učitelji, profesorji in starši. Kako gre zadeva od rok dijakom in dijakinjam Srednje šole Veno Pilon, pa si oglejte v spodnjem videoposnetku. Vabljeni.

Skoraj mesec dni že poteka šolanje na daljavo. in prav toliko dni se rojevajo nove težave in novi izzivi s katerim se dnevno spoprijemajo vsi, ki imajo karkoli opravka s šolo. Med njimi tudi dijaki in dijakinje Srednje šole Veno Pilon. Ravnatelj Andrej Rutar je pohvalil dijake za njihovo resnost in vestnost v zadnjih tednih. Situacija glede vrnitve v šolo je žal negotova, njihov vsakdan je ponovno okrnjen in zato je tako spodbuda učiteljev kot tudi staršev v teh časih zanje zelo pomembna. "S skupnimi močmi in doslednostjo verjamem, da bomo uspeli zagotoviti dijakom kakovosten pouk na daljavo." še dodaja ravnatelj.

Da je lahko vse skupaj tudi zabavno pa so dijaki in dijakinje gledališke skupine pokazali v zanimivem video posnetku, kjer vam predstavijo svoje nevsakdnje vsakdanjike in svoje problemčke z učenjem na daljavo. Vabljeni k ogledu.

 

Lokalne Ajdovščina

#mladi, #film, #vlog, #izobraževanje

Kolofon