Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Ajdovščina se veseli prve članske reprezentantke

Ženska reprezentanca Slovenije bo leto 2020 sklenila s tekmo proti Estoniji. Predzadnja preizkušnja kvalifikacij za evropsko prvenstvo bo 1. decembra odigrana na koprski Bonifiki. Zaradi številnih odsotnosti standardnih in nepogrešljivih reprezentantk pa je priložnost za dokazovanje v članski konkurenci naknadno dobilo nekaj mladih in talentiranih igralk, med njimi tudi Gaja Bizjak iz ajdovskega kluba.

Gaja Bizjak, šele 16 letna kapetanka ajdovskih kadetinj je s tem postala prva igralka domačega kluba, ki je bila vpoklicana v člansko izbrano vrsto. Pred njo sta sicer slovenski dres že oblekli tudi Zala Kuštrin in Izabela Križaj, a bili pri tem že članici novih klubov. Gaja ima tako priložnost, da postane sploh prva igralka v klubski zgodovini, ki bi v času svojega igranja med Hčerami burje zaigrala v dresu z državnim grbom na članskem nivoju.  

V ajdovskem klubu so na Gajo neizmerno ponosni in se veselijo skupaj z njo, ter ji skupaj s celotno reprezentančno delegacijo želijo veliko lepih izkušenj in uspeha.

Lokalne Ajdovščina

#šport, #nogomet

Kolofon