Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Bonus - pot do boljšega sluha

Družinsko podjetje Bonus iz Nove Gorice letos praznuje že 15 let sodelovanja z vrhunsko znamko slušnih aparatov Beltone, ki že več kot 80 let skrbi za boljši sluh ljudi po vsem svetu. Specializirani smo za prodajo Beltone slušnih aparatov ter drugih pripomočkov za naglušne in za zaščito sluha.

V Novi Gorici na Erjavčevi 30 vas bomo pričakali z prijaznim nasmehom in lepo besedo. Peter, Nika in Ana peljemo uspešno poslovno pot naprej, zadovoljstvo strank pa je tisto, kar nas osrečuje in nam daje zagon za naprej. Veseli nas, da nam nova tehnologija v slušnih aparatih omogoča, da ljudem pomagamo do boljše kvalitete življenja, pa če se odločijo za najbolj osnovne (brezplačni z naročilnico ZZZS) ali najbolj dovršene slušne aparate. Slednji so postali pravo malo čudo, ki zmore vse od brezžične povezave s telefonom, televizijo, prenosa glasbe ali najljubše oddaje direktno v slušni aparat, možnost nastavitev na daljavo, seveda pa je kvaliteten in naraven zvok, avtomatsko prilaganje okolici in blažitev odvečnih šumov tisto, kar ljudje najbolj cenijo. Predvsem možnosti polnilnih aparatov se stranke, vajene redne menjave baterij, najbolj razveselijo.

Kdaj je torej čas, da nas obiščete? Bodite pozorni, če se vam zdi, da ljudje mrmrajo, če pogosto prosite ljudi, naj ponovijo besedo ali stavek, če se vaši bližnji pritožujejo nad preglasno televizijo ali radiem, imate težave z razumevanjem v večji družbi, ali pa opažate šumenje oz zvonenje v ušesih. Vedno se lahko oglasite na kratek posvet, opravimo lahko tudi meritev sluha, v kolikor želite pa lahko tudi brezplačno in brez obveze preizkusite slušni aparat in ga odnesete domov.

Če imate težave težave s prevozom ali greste težko od doma, vas z veseljem obiščemo tudi na domu ali pa v domu za starejše občane, baterije in ostale pripomočke pa vam brezplačno pošljemo tudi na dom.

V kolikor se boste pri nas odločili za nakup slušnega aparata, bomo za vas in vaše aparate skrbeli vseh 6 let ali še več, nudimo tudi brezplačno čiščenje, 1x letno servis ter vse dodatne nastavitve, potrebne za dobro počutje z vašim aparatom.

Obiščite nas v naši poslovalnici na Erjavčevi 30 v Novi Gorici ter se sami prepričajte o kakovosti naših izdelkov in storitev. Ali pa obiščite našo spletno stran.

 

 

 

 

Lokalne Ajdovščina

#oglas

Kolofon