Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Faladurjeva novoletna degustacija: Burja, Pasji Rep & Sutor

Že prav kmalu bo spet čas za novo Faladurjevo spletno degustacijo. Tokrat se bodo Mateju Lavrenčiču pridružili Primož in Mitja Lavrenčič ter Samo Premrn, ki bodo na zadnji letošnji degustaciji predstavljali terroir zgornje Vipavske doline. Na sporedu že v sredo, 30. decembra 2020, ob 20. uri. Vabljeni k ogledu.

Ajdovska vinoteka Faladur se je hitro prilagodila novim razmeram na trgu, ki jih narekuje epidemija koronavirusa. Spletna degustacija je pravi nadomestek tiste družabnosti, ki smo jo bili v preteklosti vajeni v malce drugačni obliki, predvsem pa v živo. Spletno degustacijo si vsak teden ogleda precej ljudi, predvsem tistih, ki uživajo v dobri vinski kapljici in ostalih dobrotah.

Zadnja letošnja degustacija bo na sporedu v sredo, 30. decembra 2020, začela pa se bo ob 20. uri. Tokrat vas bodo razvajali z vini Burja, Pasji Rep in Sutor ter gourmet paketom Bistroja Monstera. Tudi za tokratno spletno degustacijo so vam v Faladuru pripravili različne degustacijske pakete. Izberete jih lahko na tej povezavi. Za ogled v živo pa v petek obiščite Facebook stran Lokalnih Ajdovščina, Faladurjev Youtube ali pa Faladurjev Facebook.

 

 

 

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #vipavskadolina, #turizem

Kolofon