Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Prijave na cepljenje proti virusu SARS-Cov-2 v Ajdovščini

Iz zdravstvenega doma Ajdovščina sporočajo, da še vedno sprejemajo prijave za cepljenje proti virusu SARS-Cov-2. Občani občin Ajdovščina in Vipava, ki imate osebnega zdarvnika v Zdravstvenem domu Ajdovščina oziroma Zdravstveni postaji Vipava se za cepljenje lahko prijavite na tri načine. Obenem pa naprošajo, da redno spremljate obvestila na spletnih straneh in da z vprašanji o testiranjih s hitrimi testi in o cepljenjih ne obremenjujete zdravstvenih delavcev v ambulantah.

Zadnje dni je v javnih medijih veliko govora o cepljenju proti virusu Sars-Cov-2, zato številni kličete v zdravstvene ambulante z vprašanju kdaj in kako bo cepljenje potekalo ter kako se nanj prijaviti. Cepivo v Slovenijo prihaja postopoma zato je za cepljenje obvezna prijava.

Prijava za cepljenje:

  • pokličite telefonsko številko 051 656 831, ob delavnikih, med 8. in 17. uro – ob prijavi nam boste morali sporočiti svoje ime in priimek, številko kartice zdravstvenega zavarovanja, številko mobilnega telefona za obveščanje, priimek osebnega zdravnika
  • pošljite prijavo na e-naslov cepljenje@zd-ajdovscina.si  v sporočilo napišite »Prijavljam se za cepljenje proti koronavirusu – ime in priimek, številka kartice zdravstvenega zavarovanja, številka mobilnega telefona za obveščanje, priimek osebnega zdravnika«
  • osebno na informacijskem pultu, ob delavnikih, med 8. in 17. uro -  ob prijavi boste morali povedati svoje ime in priimek, številko kartice zdravstvenega zavarovanja, številko mobilnega telefona za obveščanje, priimek osebnega zdravnika

Termin cepljenja vam bodo sporočili z SMS, predvidoma tri dni prej. V primeru, da se cepljenja ne boste mogli udeležiti, vas prosijo, da to pravočasno sporočite na telefonsko številko 051 656 831.

Prosimo vas, da redno spremljate obvestila na spletnih straneh in da z vprašanji o cepljenjih ne obremenjujete zdravstvenih delavcev v ambulantah.

 

NOVA SPLETNA STRAN CEPIMOSE.SI

Spletna stran pokriva aktualne novice, predstavlja načrt cepljenja ter podaja ažurne informacije o številu opravljenih cepljenj in izvajanju cepljenja, dobavi cepiv, cepilnih centrih in neželenih učinkih. Z odgovori strokovnjakov so naslovljena najpogostejša vprašanja, posebni segmenti so namenjeni informacijam o cepivih, delovanju cepiv, zdravstvenim nasvetom in uporabnim gradivom ter objavi izsledkov raziskave pandemske izčrpanosti.

 

 

 

 

* Naslovna fotografija: Pixabay

 

 

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice

Kolofon