Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Znova odprta vrata bazena in fitnesa na ajdovskih Policah

Epidemiološke razmere so se kar precej izboljšale, zato so znova na volje usluge fitnes centrov, telovadnic in bazenov, a seveda pod določenimi pogoji. Tako lahko spet zaplavate v ajdovskem notranjem bazenu, lahko obiščete fitnes ali pa se pretegnete na plezalni steni.

Ker je športna aktivnost najboljša preventiva za ohranitev zdravja so se v ajdovskem Zavodu za šport odločili, da vam od danes, torka 16. februarja 2021 dalje, znova ponudijo možnost izbire rekreacije ob  upoštevanju navodil in priporočil.

Pokriti bazen je za zunanje uporabnike na voljo od ponedeljka do sobote med 11.30 in 14.00 uro ter 16.00 in 18.30. Trajanje obiska je omejeno na 1 uro in 15 minut z največ 10 obiskovalcev naenkrat v bazenu. Fitnes je obiskovalcem na voljo vsak dan od 12. do 20. ure, z omejitvijo do največ 10 odraslih oseb naenkrat. Na plezalno steno pa se lahko povzpnete v popoldanskem času med 16. in 20. uro. Več podrobnosti si preberite za spletni strani Zavoda za šport Ajdovščina. Za uporabo športnih objektov je potrebna predhodna najava na telefonsko številko: 051 442 553.

Še vedno pa ostajajo zaprta javna otroška igrišča in zunanja športna igrišča.

 

 

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice

Kolofon