Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

V želji čimbolj varnih nakupov, lahko v spletni trgovini Mlinotest hrano naročite na dom ali pa vam jo pripravijo za lasten prevzem

Iz podjetja Mlinotest Ajdovščina vljudno naprošajo, da se vsi, ki imate možnost posredovanja naročila preko e-pošte poslužujete te možnosti, da lahko telefonsko zagotovijo oddajo naročila vsem, ki se takšnih možnosti ne poslužujejo. Mlinotestova trgovina izvaja dostavo trgovskega blaga na dom za vse občane Ajdovščine in Vipave.

Trgovina Mlinotest izvaja dostavo trgovskega blaga na dom za vse občane Ajdovščine in Vipave. Naročila sprejemajo preko brezplačne telefonske številke 05 344 607 ali preko elektronske pošte trgovina.ajdovscina@mlinotest.si. Storitev se je odlično prijela – naprošajo pa, da pri naročanju čim bolj uporabljate elektronsko pošto, zaradi lažjega in boljšega izvajanja storitve.

Za lažje in hitrejše naročanje prosijo:

  • Seznam izdelkov, ki jih želite naročiti, oddajte po elektronski pošti: trgovina.ajdovscina@mlinotest.si. Pripišite tudi vaš kontakt (ime in priimek, naslov, telefonska številka).
  • Če nimate možnosti naročanja po elektronski pošti, lahko naročilo oddate na telefonsko številko 05 36 44 607, in sicer od ponedeljka do petka med 9.00 in 15.00 uro.
  • Za naročila nad 15,00 eur je dostava brezplačna, pri manjših naročilih zaračunamo 2,00 eur za prevoz.
  • V kolikor katerega od naročenih izdelkov ni na zalogi, bomo z vašim soglasjem pripravili drug, soroden izdelek, v enakem cenovnem okvirju.
  • Cene dostavljenega blaga so enake, kot so v trgovini Mlinotest v Ajdovščini.
  • Blago lahko plačate z gotovino ali s kartico. Način plačila sporočite ob naročilu blaga.
  • Naročeno blago dostavljamo ob torkih in petkih.
  • Dostava krmil in odpadnega kruha se ne izvaja.

Cenik artiklov v akciji najdete na tej povezavi.

Več informacij najdete na spletni strani: https://www.mlinotest.si/trgovine/dostava-na-dom/

 

 

 

 

 

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice

Kolofon