Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Ajdovsko Primorje okrepilo vratarske vrste

Nogometaši ajdovskega Primorja so že »celo večnost« na stranskem tiru, razlog pa seveda slabe epidemiološke razmere. Fantje lahko še vedno trenirajo le samostojno, vse več je tudi nejasnosti kako se bo nadaljevalo drugoligaško prvenstvo. Aktivni pa so v klubski upravi, saj jim je uspelo v klub privabiti novo moč med vratnicama.

Drugoligaši so prvenstvo prisilno prekinili, ponovno pa se bodo v boj za točke, če bodo to omogočale razmere, podali 21. februarja 2021. Nekateri drugoligaši ostajajo tudi v boju za pokalno lovoriko, ki se bo s prestavljenimi tekmami 2. kroga nadaljevala 3. marca, dva tedna pozneje pa bodo odigrani četrtfinalni dvoboji. A vse je seveda odvisno od epidemiloških razmer. Trenutno je znano le to, da ni znano nič.

Ajdovsko Primorje je medtem okrepilo svoje vrste na poziciji vratarja. Rdeče črni dres si bo nadel Primož Bužan, ki je nazadnje branil pri drugoligašu iz Brd, zdaj pa se bo preselil k neposrednemu konkurentu. Štiriindvajsetletnik iz Kopra je kariero začel pri kanarčih, prvih prvoligaških minut pa je bil deležen v dresu Ankarana v sezoni 2017/2018. Nekaj časa je igral tudi za Zarico iz Kranja, nazadnje pa je bil član že omenjenih Brd.

 

* Naslovna fotografija: Ekipa24.si

 

 

 

 

 

 

Lokalne Ajdovščina

#šport, #nogomet

Kolofon