Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Plesalci Plesnega kluba EL1 znova na delu

Zelo zelo dolg je bil premor za številne mlade plesalke in plesalce, ki trenirajo in tekmujejo pod okriljem ajdovske plesnega kluba EL1. Pred kratkim pa so vendarle znova doživeli tekmovalno vzdušje, sicer le v virtualni obliki, a vseeno boljše kot nič. Pa še kup priznanj so osvojili.

Letošnji Master Dance festival – Lukec Open 2021 se je odvijal popolnoma drugače kot doslej. Šestega februarja 2021 je prvič v zgodovini potekalo online plesno tekmovanje, katerega so se poleg ostalih slovenskih in hrvaških skupin udeležili tudi člani Plesnega kluba EL1. Tekmovali so otroci, v kategoriji Urban hip-hop solo in duo pionirji (8-12 let).

Izpostavimo lahko zmagovalni rezultat v kategoriji Urban duo otroci (pari), katerega sta priplesali Kiara Smrdelj in Tjaša Kosmač. Dosegli sta 1. mesto. Gala Artač si je v kategoriji Urban solo otroci z osvojenim 4. mestom priplesala Elitno srebrno priznanje. Prav tako se je v isti kategoriji Kiara Smrdelj uvrstila na 5. mesto in osvojila srebrno priznanje. Plesalke plesnega kluba EL1 so potrdile ves vlagan trud in svoje plesno znanje, čeprav preko računalnikov. "Velika zahvala za pridobljene rezultate gre vsekakor tudi staršem otrok in trenerjem, ki so otroke spodbujali in motivirali. Zelo si želimo, da bi lahko tekmovali tudi z našo hip-hop formacijo (kjer pleše cela skupina otrok pionirjev) ter malo skupino mladink." je nadaljevanje plesnih tekmovanj komentirala vodja plesnega kluba EL1, Elena Mikuž.

Plesni klub EL1

Vsi željni plesa, zabave in druženja (za enkrat še virtualnega) tudi sicer vabljeni v plesni klub EL1. Kljub dani situaciji želijo trenerji ohraniti stik z otroki in starši, ohraniti motivacijo preko zoom treningov. Veseli so vsake nove osebe željne plesa – tako otrok kot tudi odraslih. Obilo zabave, smeha in aktivnosti je zagotovljene!

 

* Fotografije: Plesni klub EL1

 

 

 

Lokalne Ajdovščina

#šport, #ples

Kolofon