Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Nova LEONE mistična sladoledna vrtnica

Poznaš občutek, ko se vajine oči srečajo, čez kavarno poleti puščica usode in v sekundi veš, da je kocka padla? Kaj storiti v takem trenutku? Podari novo LEONE vijolično sladoledno vrtnico! Nove LEONE sladoledne vrtnice lahko najdete v prodajalni LEONE in pa tudi pri ostalih trgovcih po Sloveniji. Letos za valentinovo podarite LEONE sladoledne vrtnice. Lepo vabljeni v prodajalne LEONE!

Pri novi LEONE sladoledni vrtnici gre za kombinacijo sladoledov borovnica in cheesecake s kremnim vaniljevim polnilom. Vijolična vrtnica je simbol mistične ljubezni na prvi pogled, tiste o kateri poeti pišejo romane, trubadurji pojejo doneče in hrepeneče pesmi ter zaradi katere ostajamo pokonci vso noč, v odkrivanju lepega in sladkega. V družbi sladolednih vrtnic se tkejo najlepši spomini!

Kot že vemo, gre pri sladolednih vrtnicah za zelo inovativen sladoled, ki predstavlja eno izmed največjih inovacij v zadnjih 30 – ih letih na področju sladoleda.

LEONE-Valentinovo

Naj še spomnimo, da sta v obstoječi ponudbi že dva korneta vrtnica, in sicer vrtnica v kombinaciji jagodnega sladoleda z meto in dekoracijo iz bele čokolade ter smetanovega sladoleda z jagodnim prelivom v zelenem vaflju. Nič ne opiše ljubezni bolje, kot večna romanca med jagodami in smetano. Drugi kornet vrtnica pa je v kombinaciji vaniljevega sladoleda z dekoracijo iz bele čokolade ter lešnikovo – čokoladnega sladoleda z lešnikovo – kakavovim prelivom v črnem vaflju. Rumene vrtnice so simbol prijateljstva, in nič ne zbližuje prijateljev bolje kot sladoled.

Nove LEONE sladoledne vrtnice lahko najdete v prodajalni LEONE in pa tudi pri ostalih trgovcih po Sloveniji. Letos za valentinovo podarite LEONE sladoledne vrtnice. Lepo vabljeni v prodajalne LEONE!

 

 

 

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo

Kolofon