Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Vlog: 3in30 - Zunaj

Spet je petek in spet je čas za našo novo vlog objavo. Znova se podajamo v glasbene vode in vam predstavljamo domačo zasedbo 3in30, ki je svoje glasbeno ustvarjanje, pred kratkim, združila v celoto. Nastal je album z naslovom Zunaj. 3in30 so: Sašo Mugerli, Robi Rolih, Marko Ipavec, Jernej Ipavec in Martin Božič. Vabljeni k poslušanju.

Ajdovska glasbena skupina 3in30 predstavlja svoj novi album z naslovom Zunaj. Kot fantje pravijo je bil pot je bila dolga in zavita, vendar je vodila do tega čudovitega trenutka, ki se ga veselijo skupaj z vami. Da je plošča danes pred vami za posluh se lahko zahvalijo mnogim, med drugim Sašu Fajonu za vse snemalne napore in produkcijo pesmi 33besed, Juretu Ferjančiču za izjemno delo in čudovito produkcijo celotne plošče, miks in vse slišne in nevidne detajle, ki so naredili celoto, ki je pred vami, Maticu Jelovčanu za oblikovanje unikatnega ovitka z vsebino.  

Na povezavi https://3in30.bandcamp.com/ lahko brezplačno poslušate nekaj pesmi, vabljeni pa ste k nakupu celotnega albuma - tako boste podprli njihovo ustvarjanje. Tisti, ki bi radi CD v fizični obliki, pa jim pišite. Kontakt najdete na njihovi Facebook strani.  3in30 so: Sašo Mugerli, Robi Rolih, Marko Ipavec, Jernej Ipavec in Martin Božič.  

Vabljeni k ogledu.  

 

 

 

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #kultura, #vlog, #glasba

Kolofon