Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Podjetje Biterra d.o.o. iz Ajdovščine praznovalo 15. obletnico delovanja

Včerajšnja sreda je bila prav poseben dan za ajdovsko podjetje Biterra d.o.o., ki je praznovalo petnajsto letnico obstoja na zahtevnem trgu z gradbeno mehanizacijo. Podjetje, ki pod svojo blagovno znamko Adriabager prodaja gradbene stroje, opremo in rezervne dele, se suvereno širi tudi na globalno tržišče. Od samega začetka je podjetje licenčni partner v Sloveniji, Hrvaški in Srbiji za največji mednarodni spletni portal za gradbene stroje na svetu - Mascus.

Ekipa podjetja združuje različne strokovnjake, kupci in dobavitelji pa prihajajo iz različnih držav širom sveta. Podjetju Biterra poseben draž daje družbena odgovornost, saj je pogosto sponzor ali donator raznim lokalnim društvom. Tako že več let sodelujejo z ajdovsko Hišo mladih, Osnovno šolo Šturje, Srednjo šolo Veno Pilon in drugimi. Redno nudijo delovno prakso dijakom in študentom. Že več posameznikov je pri njih uspešno zaključilo diplomsko delo in nadaljevalo z delovanjem v stroki.

Podjetje ima v Srbiji že četrto leto hčerinsko podjetje z dvema zaposlenima, v Bosni pa imajo licenčnega partnerja, ki deluje pod njihovo znamko Adriabager Bosna. Posebnost podjetja pa je, da ima v svojem portfelju še blagovno znamka ADRIAFOTO, ki pripravlja redne tečaje fotografije ter ponuja fotografske storitve.

"Vesel in ponosen  sem, da je podjetje Biterra v 15ih letih postalo pomemben partner številnim podjetjem na Balkanu, v zadnjih letih pa tudi globalno. Naši dobavitelji in kupci prihajajo iz celega sveta. Smo globalno usmerjeno podjetje, ki združuje ekipo strokovnjakov na različnih področjih. Naša vrata so vedno odprta in vedno smo ponosni da prihajamo iz Ajdovščine", je ob lepi obletnici dejal direktor podjetja, Klemen Bizjak.

Biterra

 

 

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo

Kolofon