Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Spoznajte nove priložnosti za razvoj vaših zaposlenih

Odlično priložnost predstavlja nov razpis za podporo podjetjem pri pripravi strategij za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih in krepitvi njihovih kompetenc v okviru projekta Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile – ASI. Prijave bodo možne med 19. in 23. aprilom 2021. Z razpisom bodo podjetjem na voljo sredstva za svetovanje pri pripravi strategije upravljanja starejših zaposlenih ter sredstva za usposabljanja starejših zaposlenih. Ponovno bodo na voljo sredstva namenjena podjetjem za izobraževanje zaposlenih oseb, ki so starejši od 50 let.

Na Ljudski univerzi Ajdovščina imamo z razpisom že dolgoletne izkušnje (s podjetji sodelujemo že od leta 2017) in tako smo si nabrali že kar nekaj dobrih in uspešnih referenc, ki so bile v letošnjem letu tudi nagrajene.

Pomagamo vam:

  • pri pripravi razpisne dokumentacije,
  • pri pripravi strategije razvoja starejših zaposlenih,
  • pri pripravi osebnih in izobraževalnih načrtih,
  • izvajamo vašim potrebam prilagojene motivacijske programe in programe izobraževanja in usposabljanja,
  • pripravljen imamo velik nabor delavnic s poudarkom na razvoju digitalnih kompetenc vaših zaposlenih.
  • pri urejanju celotne razpisne dokumentacije in poročanju.

Na Ljudski univerzi Ajdovščina se zavedamo, da je do razvoja vaših zaposlenih potrebno pristopiti sistematično in celovito. Dobro zastavljena strategija, akcijski načrt in celotna izvedba izobraževalnih aktivnosti je ključna za uspešno izvedbo projekta.

Ljudska univerza Ajdovščina

Izobraževanje in razvoj vaših zaposlenih je pri nas na prvem mestu. Za več informacij nas lahko kontaktira na neja.fakin@lu-ajdovscina.si ali nas pokličete na 041 437 785.

 

 

 

Ljudska univerza Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo, #izobraževanje

Kolofon