Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Po lokalne dobrote na Tržnico na borjaču

Lokalni pridelovalci na Tržnici na borjaču predstavljajo in tržijo svojo ponudbo, hkrati pa imamo potrošniki na enem mestu zbrane sveže, sezonske lokalne pridelke in izdelke znanega izvora. S pomočjo Tržnice na borjaču sledimo načelom trajnosti, načelu z vrta na krožnik in podpiramo lokalne pridelovalce. Kupujmo lokalno, jejmo lokalno.

Med lanskim prvim valom epidemije, ko smo se bili primorani soočiti z mnogimi omejitvami, je narasla zavest o pomenu trajnostne samooskrbe s hrano. Vzniknila je zamisel o spletnem mestu, kjer bi se srečevali kupci in ponudniki lokalnih izdelkov in pridelkov. Tako je s skupnimi močmi Mestne občine Nova Gorica in Občine Ajdovščina, ob podpori Občine Renče-Vogrsko in v sodelovanju z Regijsko razvojno agencijo ROD Ajdovščina nastal spletni portal Tržnica na borjaču.

Nakup je preprost
Osrednji del novega spletišča je namenjen tržnici. Pregledovanje oglasov je enostavno, za več informacij in celo vrsto prijaznih spletnih funkcionalnosti pa se moramo registrirati. Brez skrbi, za varnost osebnih podatkov je poskrbljeno po najstrožjih standardih. Portal ponuja tudi informativne bloge, kjer lahko vsi poiščemo odgovore na vprašanje, zakaj je dobro kupovati lokalno.

Ponudniki, vabljeni!
Ponudniki z registrirano kmetijsko dejavnostjo, dopolnilno dejavnostjo na kmetiji ali ustrezno gospodarsko dejavnostjo s področja predelave lokalnih pridelkov lahko na spletni tržnici brezplačno objavljate svoje oglase in kupce informirate o vaši širši ponudbi ter o priznanjih in certifikatih, ki ste jih prejeli. Portal prinaša tudi veliko koristnih informacij tako s področja kmetijstva kot tudi s področij, ki pripomorejo k uspešnemu poslovanju.

Obiščite Tržnico na borjaču na www.trznicanaborjacu.si.

 

 

Regijska razvojna agencija ROD Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #vipavska dolina, #ROD, #kmetijstvo

Kolofon