Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

S prvenstvom nadaljevali tudi ajdovski rokometaši

Vse od 17. oktobra lanskega leta je trajal premor v drugi državni rokometni ligi za moške. S prejšnjim tednom pa so se vendarle malce sprostili ukrepi in tako smo na delu lahko znova videli ajdovsko ekipo. Gostovanje v Gorišnici se sicer ni razpletlo po željah, domači so bili boljši z 19:15.

Po res dolgem času so na parket znova stopili tudi ajdovski rokometaši, ki so se v tretjem krogu 2 DRL pomerili v gosteh z ekipo RD Moškanjci Gorišnica. Domačini so bili ob koncu boljši z 19:15. Ajdovci so se domačim predvsem v prvem polčasu enakovredno upirali in odšli na odmor z zaostankom enega gola, bilo je 7:6. Obe ekipi sta igrali precej trdo obrambo, posledica pa številne napake v napadu, ki so Ajdovcem onemogočale tesnejši boj predvsem v drugem delu igre.

Domačini so na sredini drugega dela povedli za štiri gole, na kar ajdovska ekipa ni našla pravega odgovora. Tilen Masilo je v ajdovskem dresu dosegel štiri zadetke, Kristijan Miletić in Dimitrij Mičović pa sta jih dosegla po tri. Po treh odigranih tekmah so Ajdovci z eno osvojeno zmago na trenutnem šestem mestu, v petek jih čaka domača tekma proti ekipi RK Kronos iz Logatca.

Posnetek tekme v Gorišnici si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

 
 
 

 

Lokalne Ajdovščina

#šport, #rokomet

Kolofon