Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Zakaj obiskati pooblaščeni servis Volvo Trgo ABC?

Celovitih prednosti, ki jih zagotavljajo strokovni mehaniki, inovativne delovne metode znamke Volvo in originalni nadomestni deli, ste lahko deležni samo na pooblaščenem servisu Volvo. V Trgo ABC Volvo servisu vam zagotavljamo vrhunsko in personalizirano storitev: specializirani strokovnjaki v najkrajšem času servisirajo vaš Volvo, ob tem pa vam je ves čas na voljo osebni serviser, s katerim se lahko neposredno in podrobno posvetujete o svojem vozilu.

Če vozite Volvo z avtomatskim menjalnikom in ga uporabljate intenzivno – kar pomeni hitro vožnjo, veliko vožnje v mestu, vleko prikolice in pogosto uporabo na visokih zunanjih temperaturah –, vaše vozilo potrebuje pogosto menjavo olja menjalnika. Tovrstno vzdrževanje je potrebno, da zagotovi gladko prestavljanje in zmanjšuje trenje v menjalniku. Redna menjava olja menjalnika se praviloma opravi v skladu s predpisanim servisnim intervalom, ob zgoraj opisani intenzivni uporabi vozila pa po prevoženih 60.000 km.

Če je glede na prvi ali drugi kriterij ravno nastopil čas za menjavo ali pa morda opažate težje prestavljanje, ki lahko vodi tudi do okvar, vas vabimo, da izkoristite našo aktualno spomladansko akcijo: pri menjavi olja v avtomatskem menjalniku lahko prihranite kar do 35 odstotkov.

Da bi vam omogočili brezskrbno vožnjo, v pooblaščenem servisu Volvo vsem kupcem vozil, starih od 4 do 8 let, priznamo tudi 15 % popust, kupcem vozil, starih 8 let ali več, pa 25 % popust na rezervne dele in storitev rednega vzdrževanja vozila. Vsaka delavnica Volvo uporablja originalne dele Volvo, edinstvene Volvo metode ter zagotavlja brezplačne posodobitve programske opreme, ki naredijo vožnjo z Volvom še prijetnejšo.

S tradicijo in kakovostjo naš Volvo servis vedno znova prepriča lastnike vozil Volvo, ki vedo da je pravi servis na Istrski cesti 12 v Kopru. Originalni nadomestni deli, usposobljeno servisno osebje in želja biti najboljši za naše zveste stranke je pravi recept za uspešen servis, kot je naš Volvo Trgo ABC servis.

 

 

Lokalne Ajdovščina

#oglas

Kolofon