Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Javni poziv Občine Ajdovščina - počitniško delo 2022

Občina Ajdovščina bo v tudi letu 202 za dijake in študente izvedla počitniško delo. Namen počitniškega dela je spodbuditi dijake in študente k aktivnemu preživljanju počitnic, jim omogočiti spoznavanje del na različnih področjih javnega sektorja in jim omogočiti vključevanje v družbeno življenje lokalne skupnosti. Delo se bo izvajalo v času šolskih oziroma študentskih počitnic. Razpis je že na voljo, časa za prijavo pa imajo zainteresirani do 18. maja.

Namen počitniškega dela je spodbuditi dijake in študente k aktivnemu preživljanju počitnic, jim omogočiti spoznavanje del na različnih področjih javnega sektorja in jih s prvimi delovnimi izkušnjami oplemenititi za nadaljnje izobraževanje in delo. Počitniško delo Občina Ajdovščina omogoča že šesto leto zapored.

Delovna mesta za dijake in študente so razpisana v 15-ih občinskih zavodih in upravi. Tudi letos se bo delo izvajalo v času šolskih oziroma študentskih počitnic. Posamezen dijak oz. študent bo lahko opravil največ 120 ur preko napotnice, urna postavka znaša 5 EUR neto. 

Na poziv se lahko prijavijo dijaki in študentje, starejši od 15 let, s stalnim prebivališčem v občini Ajdovščina, posamezna ustanova pa je za opravljanje dela določila tudi svoje pogoje, ki so navedeni v javnem pozivu. Prednost bodo imeli kandidati z višjimi zaključnimi ocenami, po potrebi pa bodo s kandidati opravljeni tudi razgovori.

Na javni poziv se je mogoče prijaviti do srede, 18. maja 2022, nanj se je moč prijaviti preko spletne prijavnice.

Več informacij na najdete v razpisnih pogojih

 

* Vir in fotografija: Občina Ajdovščina

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #mladi, #izobraževanje

Kolofon