Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

V Vipavskem Križu na ogled dela Mare Marinič

Z izboljšanjem epidemiološke slike se vse bolj in bolj prebuja tudi kultura in kulturne dejavnosti. Znova je zaživela galarija v Vipavskem Križu, kjer vam je že nekaj dni na voljo razstava z naslovom »To sem jaz«, domače avtorice Mare Marinič. Vabljeni.

Galerija Vipavski Križ je poznana po tem, da pogostokrat v njej najdejo svoj prostor malce manj uveljavljena imena iz sveta ustvarjalnosti in umetnosti, največkrat domače ustvarjalke in ustvarjalci, ki z veseljem postavijo na ogled svoje znanje in svoja umetniška dela.

Po daljši pavzi zaradi epidemiološki razmer so se vrata galerije znova odprla v soboto, 22. maja, z razstavo To sem jaz. Z njo se v Vipavskem Križu predstavlja Mara Marinič. Razstavo zanimivih in barvitih slikarskih del spremljajo še različni izdelki lesa, primerni tudi za vsakdanjo uporabo.

Odprtje razstave je pospremil še bogat spremljevalni kulturni program, dela Mare Marinič pa bodo na ogled do 11.junija, ob petkih od 15. do 21. ure, ob sobotah od 11. do 21. ure, nedeljah od 11. do 20. ure. Vabljeni.

Odprtje razstave Mare Marinič v Vipavskem Križu

 

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #kultura, #razstava, #vipavskikriž, #umetnost

Kolofon