Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Kot v filmu: Ajdovski LEONE sladoledi praznujejo 30 let!

Iz garaže sredi Ajdovščine v svet - priljubljeni ajdovski sladoledi LEONE to poletje praznujejo že 30 let! Leta 1991 je namreč Andrej Slokar, lastnik in inovator podjetja Incom LEONE, po filmsko začel zgodbo slovenske blagovne znamke kar v svoji domači garaži. Ravno tako, kot sta to storila Steve Jobs in Bill Gates! Danes pa LEONE najdemo v zamrzovalnikih širom Slovenije, z njihovimi sladoledi pa se radi sladkajo tudi na največjih svetovnih trgih!

V ČEVLJE SLOVENSKEGA INOVATORJA STOPIL DOMEN VALIČ

Življenje ni potica. Življenje je … sladoled! Vam zveni znano? To so besede, ki to poletje prek televizijskih ekranov spodbujajo Slovence, da spet začnemo sanjati. Tako kot leta 1991, v času osamosvojitve. Tokrat v roki s sladoledi LEONE!

V novem oglasu Incom LEONE predstavlja zgodbo nastanka LEONE, priljubljene ajdovske blagovne znamke iz Vipavske doline. Tako kot je osamosvojitev Slovenije spodbudila Slovence, da sanjajo, se je tudi mladi Andrej Slokar, ustanovitelj podjetja, odločil sanje vzeti v roke. V svoji skromni garaži sredi Ajdovščine se je tako odločil ustvariti vrhunski sladoled!

V čevlje inovatorja je stopil znani slovenski igralec Domen Valič, zgodbo oglasa pa mojstrsko zaokrožuje napev znane slovenske pesmi, Tih deževen dan!

Leta 1991 je Andrej Slokar, lastnik in inovator podjetja Incom LEONE, po filmsko začel zgodbo slovenske blagovne znamke kar v svoji domači garaži. Ravno tako, kot sta to storila Steve Jobs in Bill Gates!

ZAJEMI ŽIVLJENJE S POLNO ŽLICO NOVEGA SLADOLEDA V LONCU BROWNIE & LEŠNIK

Kot se spodobi za vedno inovativno podjetje, visoki jubilej pri LEONE praznujejo z novim sladolednim loncem - Nuts About Freedom z okusom lešnika, v njem pa poleg hrustljavih lešnikov najdemo tudi koščke brownieja, razkošno prelite s plastjo čokolado. Novi lonec dopolnjuje že dobro znano četverico sladoledov - Time To Chill z okusom pomaranče, Home is where the Cookie is z okusom vanilje in velikimi koščki piškotov, On Top of the World z okusom borovnice in maskarponeja ter Hey Honey, let’s spice it up z okusom vanilje in dodatkom kardamoma. Prav vsi ti sladoledi se ponašajo z inovativnimi kombinacijami okusov in velikimi koščki, nekateri od njih pa so tudi v slastnih plasteh. Edini na trgu!

30 let sladkih trenutkov LEONE praznuje z novim sladoledom Nuts About Freedom z okusom lešnika, v njem pa najdemo tudi koščke brownieja, razkošno prelite s čokolado. Sanjsko? Z LEONE sanje postanejo sladka resničnost!

INCOM LEONE VSAK DAN PROIZVEDE VEČ KOT 2,5 MILIJONOV SLADOLEDOV

Življenje bi bilo dolgočasno brez drobnih užitkov, Incom LEONE pa izdeluje najbolj navihane in najbolj razburljive sladolede in čokolado, ki imajo okus kakor sreča. Za uresničitev vseh sladolednih in čokoladnih idej skrbi imenitna ekipa visoko usposobljenih domačih strokovnjakov. Podjetje Incom LEONE je znano po svetu po inovativnosti, tehnični dovršenosti in hitrosti, sladolede LEONE pa najdemo tako v celotni Evropi kot tudi na Kitajskem. Preprosto rečeno - LEONE nenehno preseneča z domiselnimi sladoledi, ki zagotavljajo božansko razvajanje za vse, ki cenijo igro sladolednih okusov, harmonijo nebeških prelivov in hrustljanje čokolade.

LEONE sladoledi se ponašajo z inovativnimi kombinacijami okusov in velikimi koščki, nekateri od njih pa so tudi v slastnih plasteh. Edini na trgu!

Pri Incom LEONE smo tako že 30 let znani kot mojstri doživetij. Več kot  600 nas je že, ki tu, sredi Vipavske doline, s sladoledom in čokolado dneve delamo slajše. Vsem sodelavcem in partnerjem se ob tej priložnosti iskreno zahvaljujemo, da lahko skupaj navdihujemo vse ljubitelje naših sladoledov, tako v Vipavski dolini kot po celotni Sloveniji, pa tudi širše!

 
 

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo

Kolofon