Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Ajdovski rokometaši ostajajo drugoligaši

Ajdovski rokometaši so dolgo časa upali, da jim bo morda uspela že v letošnji sezoni vrnitev v 1B ligo, a bodo morali na stopničko višje počakati vsaj še eno leto. Gostovanje v Veliki Nedelji se ni izšlo po njihovih željah, domačini so bili boljši z 27:17. Vseeno pa so iz kluba sporočili, da so podaljšali sodelovanje z dosedanjim trenerjem.

Želja ajdovskih rokometašev in njihovih privržencev bo najverjetneje ostala neusresničena. Sicer obstajajo še majhne teoretične možnosti, da bi na Policah v prihodnji sezoni gostovala 1B rokometna konkurenca, a več ali manj je jasno, da bodo morali fantje "oddelati" še eno sezono v drugoligaškem prvenstvu. Svojo priložnost so zapravili na gostovanju v Veliki Nedelji, neposrednemu konkurentu v končnici. Domači so skozi celotno srečanje držali vse niti v svojih rokah, Ajdovci pa nikakor niso našli orožja za razpoložen domači napad. Že do odmora so si priigrali deset golov zaostanka in tudi nadaljevanje tekme ni kaj bistveno spremenilo slike na igrišču. Luka Milutinović in Dimitrij Mičovič sta za Ajdovščino dosegla po štiri zadetke.

STATISTIKA

So pa iz ajdovskega kluba sporočili, da so dosegli dogovor z dosedanjim trenerjem Romanom Šimonom, da ostane trener članske ekipe tudi v prihodnji sezoni.

 

* Naslovna fotografija: Primož Brecelj

 

 

Lokalne Ajdovščina

#šport, #rokomet

Kolofon