Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Pozor: Naročanje na cepljenje proti Covid-19

Iz Zdravstvenega doma Ajdovščina vas naprošajo, da se od torka, 21. maja 2021, za cepljenje proti COVID-19 prijavite v enotni nacionalni seznam naročil zVEM, v upravljanju Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ). To velja tudi za tiste, ki ste bili za cepljenje prijavljeni v svojih podjetjih oziroma preko Območne obrtne zbornice.

Zdravstveni dom Ajdovščina obvešča, da se od torka, 21.maja  2021, za cepljenje proti COVID-19 prijavite v enotni nacionalni seznam naročil zVEM, v upravljanju Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), na spletnem naslovu https://zvem.ezdrav.si/cepljenje.

Če ste za cepljenje že prijavili v ajdovskem zdravstvenem domu ali na spletnem portalu NIJZ (https://www.nijz.si/sl/spletna-prijava-na-cepljenje-proti-covidu-19) ali v novem enotnem nacionalnem seznamu naročil zVEM, je ta prijava že zavedena v sistemu. Ko boste na vrsti za cepljenje, boste prejeli SMS vabilo ali pa vas bomo o terminu obvestili po telefonu.

Dodatno opozorilo!

V zVEM se morate za cepljenje prijaviti tudi vsi tisti, ki ste bili za cepljenje prijavljeni v svojih podjetjih oziroma preko Območne obrtne zbornice, in zaradi omejenega števila dobavljenih cepiv niste bili cepljeni v okviru množičnega cepljenja zaposlenih v podjetjih.

Hvala.

 

* Vir: Ekipa Cepilnega centra Zdravstveni dom Ajdovščina

 

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice

Kolofon