Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Izjemni rezultati ajdovskih plesalk in plesalcev na državnem prvenstvu v Brežicah

V soboto, 4. junija 2021, je v Športni dvorani Brežice potekalo državno prvenstvo novo ustanovljenega Umetniškega plesnega združenja Slovenije. Na tekmovanju je sodelovalo tudi precej plesalk in plesalcev ajdovskih klubov EL1 in ADC, ki so domov prinesli številne odlične rezultate.

V Brežicah je 5. junija 2021 potekalo državno tekmovanje Umetniškega plesnega združenja Slovenije. Plesalci celotne Slovenije so imeli ponovno priložnost v živo pokazati svoje plesno znanje, ki so ga osvojili na treningih. Tekmovanja so se udeležili tudi plesalci plesnih klubov EL1 in ADC iz Ajdovščine, ki so nastope kronali z več kot odličnimi rezultati.

Plesni klub ADC

Rezultati:

V Plesnem klubu EL1 se lahko pohvalijo z naslednjimi dosežki: Formacija mlajših mladincev se je povzpela na sam vrh in osvojila naslov državnih prvakov. Državni prvakinji sta postali Kiara Smrdel in Tjaša Kosmač v kategoriji DUO. Kiara Smrdelj si je v kategoriji solo mlajši mladinci priplesala še 3. mesto. Lara Vrtovec je v kategoriji SOLO zmagala, Pia Suša je osvojila drugo mesto, Meta Žerovec tretje, Asja Laharnar četrto in Gala Nera Artač peto.

EL1 - Plesna scena

Članice in člani Plesnega kluba ADC pa so se domov vrnili s petimi naslovi državnih prvakov. Prav vse plesne formacije, ki so nastopile v Brežicah, so zasedle najvišje rezultate. Z naslovom državnih prvakov so se okitili v naslednjih kategorijah: Male skupine Odrasli, Produkcija mladinci 1, Male skupine Mladinci, Velike skupine odrasli ter Velike skupine Pionirji II.

Plesni klub ADC

Čestitke vsem.

 

 

Lokalne Ajdovščina

#šport, #ples

Kolofon