Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Andraž Samec brez konkurence na Slovaškem

Čez vikend so bili znova na delu člani Budanjskih lokostrelcev. Pot jih je tokrat vodila na Slovaško, v Žilino, kjer je potekala tretja tekma letošnjega srednjeevropskega pokala v lokostrelstvu. Tekmovanja sta se udeležila Andraž Samec in Dejan Fabčič, oba pa sta potrdila svojo kakovost z odličnima rezultatoma. Čestitke.

Lokostrelska sezona je v polnem teku, tekmovanja pa si sledijo iz vikenda v vikend. Dva člana Budanjskih lokostrelcev sta se v soboto odpravila na Slovaško, na tretjo postajo letošnjega srednjevropskega pokala. V kategoriji kadetov z ukrivljenim lokom se je znova izkazal Andraž Samec, doma iz Sela, ki v zadnjih tednih redno potrjuje svojo kakovost. Tudi tokrat ni razočaral. Najprej se je zanesljivo uvrstil v finale, tam pa si je popolnoma podredil konkurenco in se zavihtel na prvo mesto.

Barve Budanjskih lokostrelcev je v kategoriji članov zastopal še nekdanji paraolimpijec, Dejan Fabčič. Tudi njemu je šlo na tekmovanju odlično, saj je v močni konkurenci zasedel izvrstno šesto mesto. Čestitke obema.

Dejan Fabčič

REZULTATI

 

Lokalne Ajdovščina

#šport, #lokostrelstvo

Kolofon