Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Budanjski lokostrelci po osvojenih točkah skupno četrti v Sloveniji

Na strelišču Lokostrelske zveze Slovenije v Stožicah je včeraj potekala tekma za Slovenski tarčni pokal. Udeležila se jo je tudi sedmerica lokostrelcev kluba iz Budanj in ponovno lahko poročamo o izvrstnih rezultatih. Trikrat so njihovi člani in članice stopili na najvišjo stopničko.

Prvo mesto je na svojem debiju na tekmah dosegla Teja Vidmar, mlajša deklica z ukrivljenim lokom. Prav tako prva je bila, med kadetinjami z ukrivljenim lokom, Metka Obljubek. Med kadeti z ukrivljenim lokom je zmago slavil Gašper Samec. V tej kategoriji je bil Andraž Samec drugi, Jure Birsa pa četrti. Dejan Fabčič je bil med člani z ukrivljenim lokom peti, isto mesto je zasedel tudi Ivan Poljanec v kategoriji veteranov s sestavljenim lokom.  

Fotografija: Budanjski lokostrelci Facebook

Tekma v Stožicah je bila zadnja v letošnji sezoni tarčnega pokala. Ivan Poljanec, Metka Obljubek, Andraž Samec in Teja Vidmar so po seštevku vseh tekem zasedli v svojih kategorijah prvo mesto in pokal tudi osvojili. Budanjski klub pa je med vsemi v Sloveniji, glede na število osvojenih točk vseh tekmovalcev, zasedel izjemno četrto mesto.   

Čestitke.    

 

Lokalne Ajdovščina

#šport, #lokostrelstvo

Kolofon