Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Vabljeni na KAFEtarnico z županom Tadejem Beočaninom

V soboto, 7. avgusta ob 18. uri se bo ob grajskem obzidju odvila že tradicionalna KAFEtarnica z županom občine Ajdovščina, Tadejem Beočaninom. Mladi boste lahko ob kavi poklepetali z županom in mu postavili poljubna vprašanja o vsemu, kar vas v zvezi z mladimi na področju mesta Ajdovščina zanima.

Izrazili boste lahko svoje ideje, potarnali nad kakšnim problemom, s katerim se srečujete v obdobju odraščanja in osamosvajanja, prostor pa bo tudi za pohvale, če ste z življenjem v našem mestu zadovoljni.

Svoje vprašanje lahko oddate že prej in sicer preko obrazca, ki ga najdete na tej povezavi.

V soboto pa boste vprašanje lahko oddali tudi v »škatlo vprašanj za župana« ali se opogumili in se z njim pogovorili na štiri oči. Kakorkoli, pridružite se in aktivno sodelujte, najbolj izvirno vprašanje bo nagrajeno.

KAFEtarnica z županom se bo odvijala v sklopu glavnega dogodka Dan mladih 2021. Na ta dan bo potekal tudi sejem mladinskih organizacij in organizacij za mlade.

Sodelovali bodo: DrogArt, Društvo DIH, Društvo Pelikan, Lavričeva knjižnica, PUM – Projektno učenje mladih, Medobčinsko društvo prijateljev in mladine Ajdovščina, ROD Ajdovščina, Klub Šport-ani – Sport pole dance,  Prostovoljno gasilsko društvo Ajdovščina, Športno društvo Gladiators, SLOAM, Mladinski svet Ajdovščina, Mladinski svet Slovenije, Inštitut za mladinsko politiko, Mladost na burji, Taborniki Rod Mladi Bori, Skavti Steg 1, Mladinsko kulturni center Hiša mladih in domača pivovarna Castra.

Na voljo bo tudi veliko zabavnih aktivnosti in »chill out« kotiček z družabnimi igrami. Oglasite se mimo in pokažite, da vam je mar za mlade v občini Ajdovščina. Pričakujemo vas.

 

* Vir in fotografija: Mladinski svet Ajdovščina

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #mladi, #izobraževanje, #poletje

Kolofon