Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Klikni na svojo priložnost: INCASTRA – Dan ajdovske industrije in podjetništva 2021

INCASTRINA zgodba se je začela pisati že leta 2017, ko je Ljudska univerza Ajdovščina skupaj s partnerji, po naročilu Občine Ajdovščina, prvič organizirala dogodek, na katerem so se predstavila ajdovska podjetja. Uspeh in priljubljenost dogodka sta dovolj velik motiv, da nadaljujejo in pokažejo vse tisto, s čimer se lahko ponaša naše okolje. In tega je res veliko. Zato bo letos INCASTRA nekoliko drugačna, a zato nič manj zanimiva.

Na koledarju si rezerviraj datum.

Začetek INCASTRE bo v ponedeljek, 20. septembra 2021. Dogajanje bo potekalo ves teden, z zaključkom v soboto, 25. septembra 2021.

Namen dogodka ostaja enak. Želimo prikazati različna ajdovska podjetja, ki pišejo uspešne zgodbe na svojem področju, tako doma kot v tujini. Pripravili bomo virtualne sprehode in v kratkih video posnetkih prikazali nekatera ajdovska podjetja in njihovo ustvarjalnost. Vsa sodelujoča podjetja, ki pišejo INCASTRINO zgodbo bodo predstavljena na letošnji novi spletni strani. V tednu INCASTRE bomo vsak dan virtualno vstopili v eno podjetje. Ves teden, bodo poleg glavnih predstavitev podjetij, potekale še različne aktivnosti, pogovori in nagradne igre.

Dogajanje bomo sklenili v soboto, 25. septembra 2021, na Lavričevem trgu. Zaradi omejitev in nepredvidljivih razmer bo dogodek potekal  na drugačen način, kot smo ga bili vajeni do zdaj.

Kljub temu, obljubljamo, da bo dan ajdovske industrije ohranil svoj sloves. Okušali bomo ajdovske dobrote, se veliko novega naučili, peli, plesali in naprej širili dober glas INCASTRE širom Primorske.

Si želite spoznati in naučiti nekaj novega?  Klikni na svojo priložnost: www.incastra.si

Nam že sledite? Za več informacij nas spremljate na Facebook strani INCASTRE, na instagramu ter na spletni strani www.incastra.si

 

* Vir: Ljudska univerza Ajdovščina

           

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo, #vipavska dolina, #izobraževanje

Kolofon