Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Državno prvenstvo v tarčnem lokostrelstvu prineslo novo veselje v tabor Budanjskih lokostrelcev

Iz tedna v teden nas razveseljuje Budanjski lokostrelci, ki imajo v teh dneh še dodaten razlog za ponos, saj njihov član, Dejan Fabčič, zastopa Slovenijo na Parolimpijskih igrah v Tokiu. Ostala ekipa se je udeležila državnega prvenstva v tarčnem lokostrelstvu in se domov vrnila s kar petimi odličji v posamični konkurenci, ekipa kadetov pa se je zavihtela na najvišjo stopničko.

V Vavti vasi na Dolenjskem je včeraj potekalo tarčno državno prvenstvo. Sedem tekmovalcev kluba Budanjski lokostrelci je na tekmi še enkrat več dokazalo, da jih lahko uvrščamo med najboljše v državi, saj so na prvenstvu pobrali kar 5 odličij v posamični konkurenci.

Z zlato medaljo sta se okitila Andraž Samec ter Teja Vidmar, druga je bila Metka Obljubek, na stopničko za tretje mesto pa sta stopila Jure Birsa in Ivan Poljanec. Gašper Samec je bil četrti, Ela Greif pa peta. Izpostaviti velja še ekipni dosežek kadetov z ukrivljenim lokom. Ekipa v sestavi Andraž Samec, Jure Birsa in Gašper Samec si je pokorila vso konkurenco in zmagala.

Budanjski lokostrelci 2021 dp tarčno

Čestitke.

 

* Vir in fotografije: Budanjski lokostrelci

 

Lokalne Ajdovščina

#šport, #lokostrelstvo

Kolofon