Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

EL1 Plesna scena odhaja na Evropsko prvenstvo na Poljsko

EL1 plesna scena je plesni klub oz. plesna družinica, katero vodi Elena Mikuž. Plesni klub sestavljajo plesalci, katerim je skupna ljubezen do plesa, njihovi starši, ki jih spodbujajo in trenerji, ki jim poleg spodbud vlivajo plesno znanje. Kot kaže jim gre vse skupaj odlično od rok saj so se s svojimi rezultati prebili do največjih evropskih tekmovanj.

Tekmovalne skupine, solisti in pari se udeležujejo različnih tekmovanj po celotni Sloveniji. Skupaj gradijo plesno zgodbo, skupaj trenirajo in skupaj se spodbujajo na vsakem koraku. Vztrajnost, prijateljstvo in pozitivna energija so vrednote, ki ji povezujejo in predstavljajo, kot plesalce plesnega kluba EL1. V letu 2021 je blestela skupina pionirjev tekmovalcev, prav tako so se pokazali novi izvrstni rezultati pri solistkah, saj so dosegale visoka mesta v tekmovalnih plesnih razvrstitvah.

Sem gre zagotovo uvrstiti rezultat Gale Nere Artač, ki si je na državnem prvenstvu, med 44. solo hip-hop otroci priplesala srebrno 2. mesto, Asja Laharnar pa je dosegla 5. mesto. Vrhunski rezultati bodo 10. septembra dekleti popeljali na Evropsko tekmovanje na Poljsko, kjer bosta tekmovali kot solistki.

EL1 Plesna scena 2021

Asja in Gala, tekmujeta tudi v pionirski formaciji, ki se bo septembra udeležila državnega prvenstva. V kolikor se bodo kvalificirali med prvih pet, bodo svoje plesno znanje in kreativo preizkusili še na svetovnem tekmovanju na Danskem. Držimo pesti za vse tekmovalce in jim želimo veliko sreče.

 

* Vir in fotografije: EL1 Plesna scena

 

Lokalne Ajdovščina

#šport, #ples

Kolofon