Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Plesni klub ADC si je s tretjim mestom na Državnem prvenstvu priplesal vstopnico za nastop na Evropskem prvenstvu

Pred dnevi smo poročali o lepih tekmovalnih uspehih plesnega kluba EL1-Plesna scena, danes pa lahko nekaj podobnega rečemo tudi za Plesni klub ADC. Tudi njihovi tekmovalci in tekmovalke so si priplesali nastop na evropskem prvenstvu na Poljskem, ki se bo začelo čez dober teden dni. Čestitke in srečno na mednarodnem odru.

Konec junija se je Plesni klub ADC s svojimi plesalci udeležil državnega prvenstva v mednarodnih tekmovalnih plesih, ki se je odvijalo v Medvodah. Državno prvenstvo ni le tekma, je dogodek, ki ga vsi klubi v Sloveniji nestrpno pričakujejo, saj tako lahko pokažejo svoje delo in se potegujejo za naziv najboljšega v državi. Kljub težki sezoni, ki ni bila ravno naklonjena športu, so naši plesalci z trdim delom dosegli izjemne rezultate. V močni konkurenci, med 20 do tudi 80 tekmovalcev, skupin, predvsem med formacijami, so si priplesali naslednje rezultate: 

-           NICK KEBER HIP HOP SOLO MLAJŠI MLADINI 12. MESTO

-           NICK KEBER ELECTRIC BOOGIE SOLO MLAJŠI MLADINCI 4. MESTO

-           BLAŽ IN MATIC KOLAR TRATNIK HIP HOP DUO STAREJŠI MLADINCI 4. MESTO

-           NICK KEBER HIP HOP BATTLE MLAJŠI MLADINCI 8. MESTO

-           ZOJA VOLK HIP HOP SOLO STAREJŠE MLADINKE 24. MESTO

-           HIP HOP FORMACIJA ČLANI 3. MESTO

-           HIP HOP MALA SKUPINA ČLANI 7. MESTO

-           HIP HOP FPRMACIJA MLADINCI 8. MESTO

-           HIP HOP MALA SKUPINA MLADINCI 8. MESTO

Plesni klub ADC 2021 DP Medvode

S priplesani mi rezultati so se tako uvrstili na evropsko prvenstvo, ki bo potekalo od 9.-12.9.2021 na Poljskem. Njihovi plesalci se odhoda že zelo veselijo, saj so bila lansko leto, kljub dobrim rezultatom, odpovedana vsa mednarodna tekmovanja. Obenem bi se v klubu radi zahvalili  vsem trenerjem, organizatorjem, koreografom in vaditeljem (Alice Stojko Saliu, Leja Messec, Nina Ukmar) za ves vložen trud in znanje, vsem plesalcem za požrtvovalnost in trud, ki so ga vložili v tem zelo nenavadnem plesnem letu, ter vsem staršem plesalcev za vso podporo in čas ki so ga namenili za to, da so lahko njihovi otroci trenirali.

 

Lokalne Ajdovščina

#šport, #ples

Kolofon