Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

V tem tednu na sporedu spletna ajdovska InCastra 2021

Ljudska univerza Ajdovščina s podporo Občine Ajdovščina tudi letos prireja InCastro – dan ajdovske industrije in podjetnitšva. Letos se bodo podjetja vsak dan med 20. in 25. septembrom predstavljala virtualno. Vabljeni k predstavitvi številnih poslovnih priložnosti – več kot 50 podjetij bo predstavilo svojo uspešno zgodbo. InCastro lahko spremljate na InCastrini spletni strani.

Na ajdovski prireditvi InCastra, ki je namenjena predstavitvi in promociji ajdovskih podjetij in gospodarstva, se bo predstavilo več kot 50 podjetij, samostojnih podjetnikov in tudi večjih gospodarskih družb. Predstavitev številnih priložnosti, ki jih nudi vse bolj rastoče ajdovsko gospodarstvo, je rdeča nit letošnje InCastre. Vsak dan, med 20. in 25. septembrom, bodo na spletišču razkrivali podjetja, v katere bomo letos vstopali na drugačen način. Izvedba letošnjega dneva ajdovske industrije in podjetništva bo namreč potekala virtualno.

Namen dogodka ostaja enak. »Želimo na enem mestu prikazati različna ajdovska podjetja, ki pišejo uspešne zgodbe na svojem področju tako doma kot v tujini,« izpostavljajo organizatorji. Veliko spremljajočih dogodkov bo spletalo povezovanje podjetništva in izobraževalnih usmeritev, velik poudarek bo tudi letos na šolajoči mladini. Prirejajo tudi okroglo mizo z naslovom: Spoznaj svojo priložnost – ukrepi za mlade v občini Ajdovščina. Na okrogli mizi bodo z lokalnimi predstavniki razpravljali o  različnih ukrepih za mlade na področju zaposlovanja in povečevanja zaposljivosti mladih. InCastrino zgodbo bodo zaključili v soboto, 25. septembra na Lavričevem trgu. Več informacij na spletišču InCastre.

 

* Vir: Občina Ajdovščina

* Naslovna fotografija: InCastra

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #gospodarstvo

Kolofon