Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Začetek Gasilskega krožka v PGD Ajdovščina

Z oktobrom, mesecem požarne varnosti, se ponovno vrača gasilski krožek. Člani Prostovoljnega gasilskega društva Ajdovščina v svoje vrste vabijo vse otroke od 6. do 16. leta. Krožek bo potekal v dveh skupinah. Za mlajšo skupino (6 – 12 let) bo potekal ob sredah ob 17. uri, pričeli bodo že v sredo, 6. oktobra. Za mladince (12 – 16 let), pa bo krožek potekal ob petkih ob 17. uri, s pričetkom 1. oktobra. Vabljeni.

Na krožku se boste  naučili gasilskih veščin, osnov preventive in skozi igro spoznavali delo prostovoljnega gasilca ter gasilsko taktiko. V svoje vrste vabijo in z odprtimi rokami sprejemajo tudi nove člane, torej vse starejše od 16 let, ki ste prestari za obiskovanje krožka. Take, ki bi radi postali operativni gasilci ali pomagali pri delovanju društva, vabijo da jih kontaktirate na spodaj navedene kontakte.

Torej vsi, stari in mladi, vsi ki imate radi gasilce, gasilstvo, ste željni novega znanja in se radi zabavate, vabljeni da se pridružite ajdovskim gasilcem in spoznate njihoovo poslanstvo.

Več informacij lahko dobite na Facebook strani PGD Ajdovščina, za dodatna vprašanja pa so na voljo prek e-maila: pgd.ajdovscina@gmail.com ali na telefonski številki 040-370-489 (Anja) oziroma člani na številki 040-454-333 (Peter).

PGD Ajdovščina 2021

Splošno javnost opozorjajo tudi, da je, kot že prej omenjeno, oktober mesec požarne varnosti, ki letos poteka s tematskim naslovom Po potresu lahko tudi zagori. V tem mesecu boste na različnih socialnih omrežjih in v medijih, zasledili številne koristne informacije, ki vam bodo v ključnih trenutkih lahko pomagale pravilno odreagirati.

 

* Vir in fotografije: PGD Ajdovščina

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #mladi, #izobraževanje

Kolofon