Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Pionirje Plesnega kluba EL1 čaka nastop na svetovnem prvenstvu

Pionirska skupina Plesnega kluba EL1 je na državnem prvenstvu Plesne Zveze Slovenije, v zelo hudi konkurenci najboljših plesnih klubov celotne Slovenije, zasluženo osvojila tretje mesto in si priplesala vstopnico za svetovno prvenstvo. Pionirji iz Plesnega centra ADC so tokrat osvojili šesto mesto.

Trud in veliko ur treningov so zamenjali nasmehi na obrazih, nepopisno veselje in sreča otrok, izjemnega trenerja Martina Sorga, voditeljice plesnega kluba Elene Mikuž ter vseh staršev in najbližjih, ki so otrokom stali ob strani. Trikrat tedenski treningi in trdo delo so se poplačali. "Na plesalce smo neizmerno ponosni. Največje bogastvo so zadovoljni in veseli otroški obrazi. Zavedanje, da je včasih naporno, ampak le trdo delo obrodi sadove. Svetovno prvenstvo, mi smo pripravljeni! Gremo novim zmagam naproti in držimo pesti." je uspeh pokomentirala Elena Mikuž.

Tekmovanja so se udeležili tudi člani Plesnega centra ADC iz Ajdovščine, ki so le za las ostali brez finalnega nastopa in tako državno prvenstvo zaključili na še vedno zelo dobrem šestem mestu.

Čestitke vsem.

 

Lokalne Ajdovščina

#šport, #ples

Kolofon