Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Ajdovsko Letno kopališče izbrano za Naj kopališče 2021

Že 31. leto zapored kopalke in kopalci slovenskih kopališč čez vse poletje izbirajo najboljša in jih tako vzpodbujajo k čimboljši kvaliteti in ponudbi. Na slavnostni prireditvi so včeraj podelili priznanja najboljšim v šestih kategorijah, na samem vrhu pa najdemo tudi ajdovsko Letno kopališče. Akcija »Naj kopališče 2021« poteka v organizaciji RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom »Dobro jutro, Slovenija« in več radijskimi postajami po vsej Sloveniji.

Letošnja kopalna sezona je bila obdarjena z veliko lepimi dnevi, zato je bilo glasovnic več kot običajno, glasovanje pa je ponovno potekalo prek spletne strani www.najkopalisce.si, kjer so zapisane ključne informacije o vseh sodelujočih kopališčih. Kopalke in kopalci so lahko glasovali tudi z glasovnicami na kopališčih. Oddaja »Naj kopališče« se že dolga leta predvaja ob sobotah čez poletje na radijskih programih Radia Slovenija – na Radiu Si, Radiu Maribor in Radiu Koper. Oddaje pa je mogoče slišati tudi na več regionalnih in lokalnih radijskih postajah.

Nagrade so podelili v šestih kategorijah. V kategoriji naravnih kopališč so znova najbolje ocenili Velenjsko plažo, v kategoriji letnih kopališč pa so kopalci na prvo mesto postavili Letno kopališče Ajdovščina.

Priznanje je v imenu ajdovskega kopališča prejel direktor Zavoda za šport Ajdovščina Uroš Pintar. Ob tej priložnosti se Zavod za šport Ajdovščina zahvaljuje vsem uporabnikom letnega kopališča za obisk oziroma posredovanje glasov. Kot pravijo se bodo v Športnem centru Ajdovščina tudi v prihodnjih letih trudili vzdrževati ter obnavljati športno infrastrukturo. Ob tem pa bodo nadgrajevali tudi raznoliko ponudbo programskih vsebin.

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice

Kolofon