Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Začenja se cepljenje proti sezonski gripi

Vstopili smo v jesen in tako se znova pojavlja nevarnost okužbe z virusom gripe. Zato se prihodnji teden že pričenja cepljenje proti gripi tudi v Zdravstvenem domu Ajdovščina. Prav tako kot lani bo za vse z urejenim zdravstvenim zavarovanjem brezplačno. Za zainteresirane pa je na voljo tudi tretji odmerek cepiva proti Covid-19.

S strani Zdravstvenega doma Ajdovščina obveščajo, da bodo s cepljenjem proti sezonski gripi začeli v sredo, 20. 10. 2021. Cepljenje bodo izvajali v prostorih Zdravstvenega doma Ajdovščina.

Prijave za cepljenje sprejemajo od, četrtka 14.oktobra 2021 dalje, vsak delavnik od 12.00 do 14.00, na telefonski številki 051 656 831.

Ob naročilu boste obveščeni o terminu cepljenja. Cepljenje proti gripi je za vse osebe, ki imajo urejeno osnovno zdravstveno zavarovanje brezplačno (cepljenje gre v breme osnovnega zdravstvenega zavarovanja).

Obenem iz Zdravstvenega doma obveščajo, da je za zainteresirane, na voljo tudi tretji odmerek cepiva proti Covid-19. Kandidati za cepljenje s tretjim odmerkom lahko pridejo na cepljenje od ponedeljka do petka v času, ko se izvaja cepljenje. Naročanje ni potrebno.

 

* Vir: Zdravstveni dom Ajdovščina

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #zdravje

Kolofon