Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Vlog: Lady Lotus - Tujca

Spet je petek in spet je čas za našo novo vlog objavo. Tokrat se znova podajamo v glasbene vode in vam predstavljamo čisto svežo skladbo alter pop skupine Lady Lotus, ki s skladbo 'Tujca' nadaljuje svojo glasbeno pot. V ospredju skupine je njena vokalistka Hana Jerončič, ki skrbi tudi za vizualno podobo zasedbe, ki jo sicer sestavljata še basist Klemen Bartol in kitarist Blaž Hribar. Vabljeni k ogledu.

Če so se Lady Lotus v svoji prvi skladbi 'Ljubezen ni poker' plavali nekje med prevaro in iskrenostjo v ljubezni, se s svojo novo alter pop skladbo 'Tujca' ukvarjajo z dialogom oz. pomanjkanjem le-tega. Skladba 'Tujca' je reakcija na osamljenost v dvoje in iskanje samega sebe skozi pogled nekoga, ki je bil nekdaj tvoja sorodna duša. Nekoč dialog se je vsled pomanjkanja pristnega stika s časom spremenil v jezen ljubezenski monolog in zaljubljenca sta si postala tujca.

Lady Lotus s skladbo 'Tujca' nadaljujejo svojo glasbeno pot, ki jih nosi po poljanah alternativnega popa. V ospredju skupine je njena vokalistka Hana Jerončič, ki skrbi tudi za vizualno podobo zasedbe, ki jo sicer sestavljata še basist Klemen Bartol in kitarist Blaž Hribar. Tudi tokrat se je Hana sama lotila idejne zasnove videospota za 'Tujca' Za lokacijo snemanja si je Hana izbrala staro, zapuščeno hišo, predvideno za rušenje. Prazna, opustela in zobu časa prepuščena stavba je tako postala popolna prispodoba osamljenosti in pomanjkanja pristnega stika, o čemer pravzaprav skladba tudi govori. Tako kot je zapuščena hiša, kjer so snemali videospot, je zapuščena tudi protagonistka zgodbe (Hana Jerončič). Lady Lotus so videospot posneli s Tomažem Marcem, ki deluje v okviru produkcijske ekipe Production Lair. Vabljeni k ogledu.

 

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #kultura, #vlog, #glasba

Kolofon