Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Od sobote dalje novo Covid-19 testirno mesto v Ajdovščini

V soboto, 20. novembra 2021 bo v Ajdovščini z delovanjem pričelo še eno testirno mesto, za hitro testiranje na okužbo s Covid-19. Poleg ustaljenih točk v ajdovskih Palah ter na Goriški ulici, bo odslej testiranje možno tudi pri ajdovskem Mestnem stadionu, in to vsak dan, med 7. in 19. uro. Testiranje bo breplačno.

V soboto, 20. novembra 2021, bo z delom pričela nova testirna točka v Ajdovščini.  Na voljo bo na parkirišču pred Mestnim stadionom, poleg objekta podjetja Pipistrel.

Urnik dela bo med 7h in 19h uro, testirna točka pa bo odprta vsak dan, tudi ob nedeljah in praznikih. Potrdila o rezultatu testa boste dobili na svoj elektronski naslov, ter preko SMS sporočila v 15-ih minutah po zaključenem testiranju.

Testiranje bo brezplačno.

Za več informacij pokličite na telefonsko številko 0318 809 88 ali pa pišite na elektronski naslov covid.oblak@gmail.com.

Na testiranje se ni potrebno posebej naročiti, s seboj imejte kartico zdravstvenega zavarovanja. Pri čakanju na odvzem brisa ves čas vzdržujte medosebno razdaljo vsaj 2 metra in nosite masko.

 

 

 

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #zdravje

Kolofon