Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Jet Black Diamonds se predstavljajo z novo skladbo Še zadnjič

Med poletjem se je slovensko glasbeno občinstvo dodobra naposlušalo skladbe Retro anorak, s katero so se iz anonimnosti prebili domači Jet Black Diamonds. Fantje pa še naprej pridno vadijo in ustvarjajo nove »komade« in tako je včeraj luč sveta ugledala skladba Še zadnjič. Seveda jo tudi tokrat spremlja videospot, ki si ga lahko ogledate v spodnjih vrsticah.

O glasbeni skupini Jet Black Diamonds smo na naših straneh že kar precej spregovorili, navsezadnje so si fantje s svojo popularnostjo »prislužili« tudi veliki intervju v tiskani izdaji Lokalnih Ajdovščina. Tisti, ki ste ga zamudili, ga lahko najete na tej povezavi. Ne gre pa prezreti nagrade Šourock, ki jo Študentska organizacija v Mariboru podeli najperspektivnejšim glasbenim skupinam v Sloveniji. Le ta je letos romala v roke Mateja, Urbana, Domna, Radoša in Matije.

Žal so epidemiološke razmere še vedno takšne, da ne dopuščajo ravno precej koncertnih užitkov v živo, zato pa Jet Black Diamonds čas pridno izkoriščajo za vaje in ustvarjanje novih skladb. In tako se je včeraj pojavila nova glasbena uspešnica z naslovom Še zadnjič. Spremlja pa jo tudi zanimiv videospot. Skladba je hitrega ritma in tako predstavlja skupino še v nekoliko drugačni zvočni podobi kot je to storil prvi singel zasedbe. Besedilo pesmi govori o tem, da nekatera čustva ostanejo za zmeraj in skozi motiv plesa pretresamožnost, kaj bi se med dvema znancem zgodilo, če bi se svet za njiju še zadnjič, čisto malo ustavil.

Več pa v spodnji video povezavi. Vabljeni k poslušanju.

 

* Naslovna fotografija: Matej Čebulec

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #kultura, #glasba

Kolofon