Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Modra ženska, rdeče srce v Dvorani Prve slovenske vlade v Ajdovščini

Svojevrsten kulturno umetniški večer se nam v Ajdovščini obeta v soboto, 27. novembra 2021, v Dvorani Prve slovenske vlade. Na ogled bodo izbrana dela domače umetnice Polone Kunaver Ličen, ki se predstavlja z umetniškim imenom Lona Verlich. Poleg pa boste obiskovalci lahko občudovali glasbo, poezijo, ples in multivizijo. Vabljeni.

Modra ženska, rdeče srce je naslov kulturno umetniškega projekta, pod katerega je podpisana Polona Kunaver Ličen, ki se v umetniškem svetu predstavlja kot Lona Verlich. Umetniško doživetje, kot je avtorica sama poimenovala sobotni večer v Dvorani Prve slovenske vlade, bo dodatno nadgrajen z glasbo, poezijo, plesom in multivizijo.

Večer bodo soustvarjali; Polona Kunaver Ličen, ki bo ob razstavi svojih likovnih del, prispevala tudi avtorsko glasbo ob klavirju in lastno poezijo. Lado Jakša z avtorsko glasbo, saksofonom in multivizijo, Oskar Ličen bo ponudil avtorski zvok tolkal in violine, Aja Franca, ki bo večer obogatila z izraznim plesom, Damjana Golavšek bo glasbi ponudila svoj vokal, Jon Ličen se bo predstavil z avtorskimi video vsebinami, večer pa bo povezoval Peter Avbar.

Dogodek, ki prične ob 19. uri, je zaradi epidemioloških razmer prilagojen za omejeno število obiskovalcev, nima vstopnine, so pa zaželjeni prostovoljni prispevki. Seveda je za obisk potreben PCT pogoj.

Vašo udeležbo, do petka, 26. novembra 2021, sporočite na naslov manager@lonaverlich.com ali pa na telefonsko številko 040 839 745.

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #kultura, #razstava, #glasba, #ples, #umetnost, #koncert

Kolofon