Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Galerija Hiša mladih gosti fotografske utrinke študentov iz Sežane

Že več let je navada, da s svojii umetniškimi deli, v Galeriji Hiša mladih v Ajdovščini, gostujejo študentke in študentje Višje strokovne šole iz Sežane. Tradiciji se niso iznevirili niti letos, čeprav so se žal morali odpovedati javnemu odprtju razstave. Zanimiva fotografska dela ki nosijo naslov Oblika in slika, so vam na ogled do 3. januarja 2022. Vabljeni k ogledu.

Tisti, ki si radi spočijete oči in misli ob ogledu takšnih ali drugačnih umetniških razstav, ste v teh dneh prav lepo vabljeni v Galerijo Hiša mladih, ki jo najdete v ajdovskih Palah, znotraj Mladinskega kulturnega centra Hiša mladih.

Na ogled so vam fotografska dela študentk in študentov Višje strokovne šole iz Sežane, smer fotografija, ki se v omenjeni galeriji tradicionalno predstavijo skorajda vsako leto. Tokrat so svoje poglede skozi objektiv predstavili: Marcel Kump, Luka Carlevaris, Sara Kozlovič, Manca Mrzelj, Manuela Drevenšek, Mojca Kolnik, Jana Rajh Plohl, Tadej Breščič in Tina Braico. Kot mentorici pa sta podpisani Jasna Klančišar in Katarina Sadovski.

Sežana Galerija Hiša mladih 2021

Razstava je na ogled v času, ko so vrata Mladinskega centra Hiša mladih odprta, za vstop pa je seveda potreben PCT pogoj. Fotografije bodo v Galeriji Hiša mladih do 3. januarja 2022. Vabljeni k ogledu.

 

Lokalne Ajdovščina

#ajdovščina, #novice, #kultura, #razstava, #fotografija, #izobraževanje

Kolofon