Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Budanjskim lokostrelcem dva naslova državnih prvakinj

Budanjski lokostrelci so vikend preživeli v Šenčurju kjer so se udeležili dvoranskega državnega prvenstva za leto 2021, februarski termin je zaradi ukrepov povezanih z epidemiološko situacijo namreč odpadel. Da so v dobri formi pa potrjujejo z odličnimi rezultati, med drugim sta se Ela Greif in Teja Vidmar okitili z naslovom državne pravkinje.

Prvi dan prvenstva je bil namenjen lokostrelcem različnih starostnih kategorij in kvalifikacijam za drugi dan tekmovanja - članske dvoboje. Z naslovom državne prvakinje sta se okitili Ela Greif v kategoriji deklic ter Teja Vidmar med mlajšimi deklicami. Tretje mesto je med dečki zasedel Matevž Bizjak. Četrti so bili v svojih kategorijah Metka Obljubek, Gašper Samec in Andraž Samec. Šesti je bil Jure Birsa, Dejan Fabčič sedmi, deveti pa Sašo Črešnjovnjak. Tretji so bili v ekipni razvrstitvi tudi mladinci z ukrivljenim lokom, ekipo so sestavljali Jure Birsa, Gašper in Andraž Samec.

Budanjski lokostrelci 2021

V drugem dnevu, v dvobojih je najvišjo uvrstitev dosegla Metka Obljubek, bila je tretja. Dejan Fabčič je osvojil osmo mesto potem ko je v prvem dvoboju premagal klubskega kolega Andraž Samca, ta je osvojil deveto mesto.

Budanjski lokostrelci 2021

Časa za počitek pa ne bo na razpolago saj se v soboto tekmovalna karavana seli v Postojno, kjer je na sporedu tekma za Slovenski dvoranski pokal.

 

* Vir in fotografije: Budanjski lokostrelci // Facebook

 

Lokalne Ajdovščina

#šport, #lokostrelstvo

Kolofon