Lokalne Ajdovščina

oglaševanje menu

Zaključni teniški turnir za otroke 2021

Sredi oktobra je Teniški klub Ajdovščina organiziral zaključni turnir šole tenisa. Na teniškem igrišču se je tistega mrzlega in vetrovnega jutra zbralo veliko mladih tenisačev, skupaj kar osemnajst. Turnir so zaključili s kar tremi zmagovalci, najbolj pa so se razveselili podelitve, kjer so prav vsi dobili medalje in vrečko, polno teniških pripomočkov in sladkarij.

Tekmovalce in tekmovalke so trenerji razdelili v dve jakostni skupini. Ker vreme ni bilo ravno naklonjeno, so trenerji poskrbeli za daljše ogrevanje s poligoni in raznimi igricami. Ko jih je razveselilo sonce in je veter ponehal, so lahko pričeli z igro. Na začetku so bili precej nervozni, potem pa so se sprostili in se začeli zabavati.

Včasih je bilo zelo napeto, pri sojenju pa so nam pomagali trenerji in starši. Na tribuni jih je podpiralo tudi kar nekaj gledalcev. Turnir so zaključili s kar tremi zmagovalci, najbolj pa so se razveselili podelitve, kjer smo prav vsi dobili medalje in vrečko, polno teniških pripomočkov in sladkarij. Seveda je bilo poskrbljeno, da igralci niso bili lačni, tako so jih presenetili s krofom, pecivom in celo čevapčiči.

Tenis klub Ajdovščina 2021

Hvala trenerjem Denisu, Ambrožu in Samu za predano znanje, staršem, ki nas podpirate in sponzorjem: Fructal, Incom Leone, www.loparji.si, Bolton Adriatic in Crono Car, ki so pripomogli k izvedbi turnirja. Želijo si, da bo takih turnirjev vedno več!

 

* Vir in fotografije: Brina Bizjak, TK Ajdovščina

 

Lokalne Ajdovščina

#šport, #tenis

Kolofon